Tjänster

Brett utbud av markarbeten

Vi är experter på alla typer av markarbeten och har kapacitet nog att åta oss både större och mindre projekt. Oavsett om du som villaägare behöver hjälp med en dränering eller om du behöver hjälp med att skapa en stabil grund till din planerade byggnation så står vi redo att hugga in. Vi arbetar alltid effektivt och inom det överenskomna priset och den tid vi har avtalat om. Målet är att alltid skapa hållbara resultat till riktigt bra priser. Här nedan kommer lite kort information om några av de olika markarbeten vi erbjuder: 

Dränering

En dränering sker i syfte att avleda vatten och fukt från husgrunden - och därmed erbjuda huset en hållbarhet utan en massa fukt- och mögelskador. Vi har lång vana av dräneringar och kan anpassa tekniken utifrån faktorer som husets placering och vilken typ av mark det står på. En dränering i vår regi är alltid frukten av en gedigen planering - och en stor kunskap. Med oss vid din sida kommer det att dröja länge innan det åter är dags att dränera. Vi kan hjälpa både privatpersoner, företag och fastighetsägare med detta. 

Stenläggning

Fler och fler väljer att använda sig av sten för att skapa snygga och trivsamma utemiljöer. Det handlar emellertid också om ett projekt som kräver kunskap och där man måste se till att allt sker enligt konstens alla regler. Minsta fusk leder till att exempelvis ogräs tränger fram - eller att exempelvis tjälen tar ut sin rätt och gör att en gång sätter sig. Vi arbetar metodiskt och med rätt utrustning, verktyg och tekniker. En stenläggning i vår regi blir både hållbar och tilltalande för ögat. Vi sätter en stor ära i att alltid leverera. Du ska njuta av den stenläggning vi utför - men det ska även kommande generationer kunna göra! 

Grävning och schaktning

Allt börjar med grunden. Det spelar ingen roll om du ska bygga en veranda, en villa, ett attefallshus - eller om det ska resas större byggnationer och fastigheter. Det viktigaste ligger i det initiala arbetet som sker med grävning och schaktning. Vi är experter på detta och vi ser till att våra uppdragsgivare får den flygande start man behöver för att kunna bygga på ett säkert och hållbart sätt. 

markentreprenad Örebro

Hör av dig om du vill veta mer