Om oss

Anlita oss för professionella markarbeten

Välkommen till Nerikes Markplanering. Vi är ett företag som erbjuder alla typer av markarbeten och som alltid sätter kunden i första rummet. Oavsett om det handlar om ett enklare grävarbete i syfte att skapa en stabil grund för ett attefallshus - eller om att förbereda för en grund till ett större projekt - så arbetar vi för att skapa hållbara resultat. 

Vi har en stor och uppdaterad maskinpark och kan i och med detta ta oss an även större, mer komplexa projekt. Vår personal är välutbildad och vi kan både använda oss av moderna tekniker såväl som mer klassiska sådana i samband med exempelvis stenläggning. Att vårt team dessutom är sammansvetsat och vana vid att arbeta tillsammans innebär att du som beställare får ett effektivt jobb utfört när du väljer oss. 

markentreprenad Örebro Nerikes markplanering

Fokus på miljön 

Vi planerar alla uppdrag ner på detaljnivå och detta, i kombination med vanan av att arbeta tillsammans, gör att vi också kan hålla nere priserna. Detta gör även att vi kan minska våra avtryck på miljön.

Genom god planering minskar vi på resandet och bidrar därför till att mindre utsläpp äger rum. Givetvis så följer vi även de vedertagna lagar, regler och föreskrifter då det kommer till avfallshantering: vi vill gå i bräschen för andra företag inom vår bransch då det kommer till miljöarbetet. 

Stor kunskap och erfarenhet 

Vår vana av markarbeten gör att vi också kan visa upp en massa fina referensprojekt. Vill du veta mer om oss och vad vi kan erbjuda så sätter vi dig gärna i kontakt med tidigare kunder. 

Det spelar ingen roll om det handlar om en dränering, om grävarbete i syfte att skapa en stabil grund eller om exempelvis stenläggning: vi har referenser för alla typer av projekt och av alla tänkbara storlekar. Vi brinner för att leverera högkvalitativa, hållbara markarbeten i Örebro - alltid med kunden i centrum och alltid till priser som tål att jämföras! 

Ditt förstahandsval inom markentreprenad